Kariera

Kariera

Kako bi iz dana u dan naša slatka priča sve više rasla, potrebno nam je stalno ulaganje u postojeće, ali i nove djelatnike.

U stalnoj smo potrazi za vedrim, odgovornim i timski orijentiranim kolegama koji će osnažiti naše timove bilo da se radi o ogulinskom POGONU, zagrebačkim UREDIMA ili operativi vezanoj za naše POSLOVNICE na obali. Neovisno o tome interesira li te SEZONSKI, CJELOGODIŠNJI ili STUDENTSKI rad, spremni smo te primiti u naš tim i s tobom podijeliti našu strast za artizanskim gelatom kakvog nitko drugi nema.

O NAMA


aROMA gelato experience naziv je brenda koji se bazira na ručno izrađenom gelatu napravljenom od 100% pomno odabranih prirodnih sastojaka bez dodatnih aditiva, aroma i bojila uzimajući samo ono najbolje od prirode. Iz tog razloga naš je gelato artiginale prepoznat kao premium brend i posjeduje certifikat međunarodnog odbora talijanske institucije Coppa Del Mondo Della Gelateria čiji pečat odobrenja doista dokazuje da smo profesionalci u onome što radimo i načinu na koji kreiramo svoj gelato. Temelj našeg poslovanja svakako su nasmijani zaposlenici, moderne i divno uređene gelaterije te visoka razina standarda popraćena slatkim zadovoljstvom, širokom paletom okusa i zanimljivih must try kombinacija.

STALNI RAST


Trenutno aROMU krasi više desetaka vlastitih gelaterija diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, uz nekolicinu franšizera i partnera s ciljem otvaranja 50. prodajnog mjesta u ljetnoj sezoni 2023. U narednim godinama planiramo proširenje na više od 100 lokacija diljem Hrvatske, kao i zemalja EU-a, a da priča ne bi bila bez pokrića ove godine otvaramo još veći pogon za proizvodnju gelata u srcu Hrvatske – u Ogulinu. 

ZAŠTO BITI DIO aROMA PRIČE?


POSLOVNICE – poticajne nagrade za prodajne rezultate, mogućnost dogovora o radnom vremenu i slobodnom danu, pojednostavljeni radni zadaci, prekrasno uređeni prodajni prostori, mogućnost smještaja, prilika za iskazivanje i napredovanje, mogućnost korištenja mjere Stalni sezonac, rad na sjajnim turističkim lokacijama koje mnogi sanjaju posjetiti 
Idealna prilika za svakog kandidata koji tek stječe prva radna iskustva, ali i prilika za iskusne pojedince da se iskažu i napreduju.


UREDI – predivan ambijent zagrebačkih ureda s najljepšim pogledom na Zagreb, raznolik tim, fleksibilnost radnog vremena i mjesta rada ovisno o potrebama kandidata (sve dok je posao obavljen, ne pitamo previše odakle niti kada), prilika za napredovanje, redovna i poticajna primanja, mogućnost ugovora na neodređeno, stalno educiranje i ulaganje u profesionalni i osobni razvoj 
Idealna prilika za kandidate s iskustvom koji se žele istaknuti i podignuti naše poslovanje na višu razinu, uz težnju za stabilnim radnim mjestom koje poštuje njihove potrebe.


POGON – novouređeni pogon koji se ističe tehnologijom, higijenom i dobrim raspoloženjem (tvornica slatkiša!), mogućnost cjelogodišnjeg rada uz ugovor na neodređeno, fiksno radno vrijeme uz rad isključivo u jutarnjoj smjeni (izvan sezone), redovna i poticajna primanja, prilika da prvi vidite (i kušate) nove recepte iz kuhinje najvećeg gelato branda u Hrvatskoj i šire 
Idealna prilika za kandidate iz Ogulina i okolice bez obzira na godine, staž i iskustvo.

Prijavi se

PRIJAVA ZA POSAO


Svoju želju za pridruživanjem našem timu možeš ostvariti kroz prijavu na naše oglašene pozicije na sljedećem linku. U slučaju da ne nalaziš oglas koji odgovara tvojim znanjima i željama, slobodno se prijavi putem oglasa Otvorena molba i mi ćemo ti se javiti čim se otvori potreba za kandidatom tvoga profila.